Välkommen

Söndagen den 8 maj
söndag 8 maj 2011 , 19:53

Redan igår efter körturen så ömmade Leroys vänstra bak knä, men idag var han så sjuk i bakknä att vi, min kusin var också med till stallet, inte for ut på någon körtur alls. Stallägaren kom till stallet just då vi pysslade med Leroy, så han satte speedway på hans knä. Leroy håller tydligen inte alls för snabbjobb mera, har nog gått helt bra att köra lungt, lunka omkring, men igår när vi var ute på körtur blev vi kanske lite väl ivriga och tog en ordentlig spurt.

Vi släppte ut Leroy, en stund, i en stor hagen så att han kunde brassa av sig om han vill. Han sprang omkring där några varv, han travde riktigt fint med stora höga steg, men det syndest nog att han var stel i knät. Sen så galopperade han lite, där också syndest det att han var stel i knät. Men han haltar ju iallafall inte, vilket är bra. Vi fotade också honom från "löslongeringen", laddar upp bilder sen när jag lagt dem på datorn :) När han sprungit där i hagen några var vor vi ut och skrittade med honom en liten bit.

Sen var vi ut å gick en bit med stalletsponnyer en bit också. Den nya visade sig vara riktigt besvärlig, han slet sig två gånger, båda gångerna efter att han tagit en tugga gräs, men snål den som sällan får... Men alla inblandade kom helskinnade till och från stallet, så då har det väl gått ganska bra. Här är några bilder av ponnyerna från igår.

Med lite fantasi kan man se att de leker kurragömma, kayo (den mindre) står och gömmer sig bakom väggen
och den andra är just påväg dit för att leta :P

 


Etiketter: ,



0 kommentarer:

Skicka en kommentar

<< Tillbaka till bloggen

äldre inlägg