Välkommen

Kombiträns
söndag 27 mars 2011 , 16:35



Kombiträns passar för alla sortens ryttare! Många kanske tycker att de passar bäst för skogsmullar och distansryttare, vilket är sant, men det är alldeles utmärkt för tävlingsryttare också. För när man är på tävlingsplatsen måste hästen ha träns på sig och då är det parktiskt med ett kombiträns. Man behöver bara sätta på sidostycken, med bettet på, så vipis har man ett träns, så slipper man stå och tränas i transporten.

För skogsmullar är kombiträns perfekt ute på långritten, det är bekvämt för hästen och sen när man pausar, och ska binda upp hästen, behöver man bara ta av sidostyckena så har man en grimma igen, ganska praktiskt ;)

Distansryttare gillar kombiträns för att det är lätt och bekvämt för hästen.

Kan också tänka mig att man på ridskolor gillar kombiträns. För då kan nybörjaren rida själv och ledaren får fast grimskaftet i själva grimman och styra då, och om, det behövs. Så slipper man att sätta grimskaftet i bettringarna eller ha både grimma och träns.

Kombitränset på bilden, och bilden, är från ponnyprakt. Där får man delvis designa sitt kombiträns själv och det finns massor av olika färger att välja mellan. Finns säkert massor med andra som också säljer kombiträns, så gillar du inte ponnyprakts modell, men vill ha ett kombiträns så är det bara att surfa omkring lite. Undrar om det finns kombiträns i läder..?

Etiketter: , ,



0 kommentarer:

Skicka en kommentar

<< Tillbaka till bloggen

äldre inlägg