Välkommen

Ridtur klockan 22 på kvällen
torsdag 27 januari 2011 , 23:39

Ikväll har jag varit upptagen med hästkursen. Det gick riktigt bra och jag är nöjd med starten! Jag tror att mitt program också kommer att fungera. Mycket bättre än så kan det väl inte bli heller.

♥ 
När jag kom hem kändes det lite som att något fattades och mitt i allt satt jag där med världens största lust att rida. Klockan nio på kvällen. Helt otroligt. Eftersom hästarna ännu var ute så bestämde jag mig för att köra på det. Hästarna har fri tillgång till hö så det rubbade ju inga mattider eller så.
Sadlade Räppar och kom iväg tio tiden. Det var verkligen en underbar ridtur! Vi skrittade hela tiden, blev ungefär 4 km, för lamporna längs vägen släcktes så vi vände om. Lät Räppar mest sträcka på sig och skaka av sig, men samlade upp honom lite emellanåt. Kvällen var så varm och skön och det var knappt några bilar på vägen. Det kändes som om hela världen var vår egen!
Tillbaka i stallet stretchade vi lite (vilket vi verkligen borde göra oftare). Helt klart toppenkväll, nu är jag supertrött efter en lång dag. Men det är det värt.

Etiketter: ,



0 kommentarer:

Skicka en kommentar

<< Tillbaka till bloggen

äldre inlägg